QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňský kraj chystá bál ve stylu ledového království. Hvězdou bude Miro Žbirka

02.12.2019 9:40

Plzeňské hejtmanství odtajnilo téma svého nadcházejícího reprezentačního plesu. Bál laděný do zimních barev bude mít podtitul "křišťálový".

IMG_4495

V pořadí 17. reprezentační ples Plzeňského kraje se uskuteční v sobotu 1. února 2020 v plzeňském Parkhotelu. Tentokrát bude mít podtitul "křišťálový". Vše bude vyladěno do zimních barev, návštěvníci se tak přenesou do Ledového království. Večerem provede Petr Vágner. O hudební zážitek se postará Orchestr Karla Vlacha.

Hosty večera jsou Miro Žbirka nebo například vítězka soutěže Česko Slovenská SuperStar Tereza Mašková. Chystá se také vystoupení tanečního páru z televizního pořadu StarDance 2018 Veronika Arichteva a Michal Necpál. Milovníci kávy mohou navštívit kavárničku, zájemci mohou navíc získat památeční foto z této společenské události. O zábavu se dále postará kapela Sebranka v sále Conferenza.

Část výtěžku půjde na charitu. "Kraj zorganizoval finanční podporu, tentokrát netradičně zaměřenou na tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Vybranými penězi kraj podpoří projekt nazvaný V síti. Režisér stejnojmenného filmu Vít Klusák společně s aktérkami filmu, které čelily kontaktu s nebezpečnými individui, bude se žáky krajských škol debatovat o nebezpečí číhajícím ve virtuálním prostředí," sděluje za organizátory z krajského úřadu Eva Mertlová.

Předprodej vstupenek běží na webu GoOut.cz. ode dneška do 31. ledna 2020.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24