Po čelním střetu motorky s autem skončilo v péči záchranky šest osob - FOTKY

11.09.2019 12:59     11.09.2019 13:38

Ke střetu motorky s osobním autem došlo ve středu nedaleko Kdyně na Domažlicku. V péči záchranky skončilo celkem šest osob, a to včetně malé holčičky i těhotné ženy.
 

2
21

K nehodě u obce Brůdeka nedaleko Kdyně musely vyjíždět všechny složky integrovaného záchranného systému ve středu kolem poledne.

"Ve 12 hodin došlo na silnici za Brůdkem směrem na Hájek k čelnímu střetu motorkáře a osobního vozidla. V osobním vozidle utrpělo několik cestujících zranění. Motocyklista utrpěl zranění, kvůli kterému není schopen dechové zkoušky. U řidiče osobního vozidla byla dechová zkouška negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že doprava musela být v místech řízená kyvadlově. Přiesné příčiny nehody policie nadále zjišťuje.

V péči záchranky skončilo celkem šest osob. "Muže, ročník 1940, z motorky vezmeme do nemocnice do Chamu s lehkým zraněním, jedná se o Němce. Dva muže, ročník 1984 a 1963, jsme převezli s lehčím zraněním do Domažlické nemocnice. Ženu, ročník 1992, s holčičkou také do Domažlické nemocnice k observaci. Poslední účastnicí je mladá těhotná žena, která byla transportována do Domažlické nemocnice na gynekologii k observaci, bez viditelných zranění," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24