QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Požár v rodinném domě v Tachově, žena a tři děti jsou v nemocnici

17.04.2021 0:04     17.04.2021 11:22

Požár rodinného domu vypukl v Husitské ulici v Tachově krátce před 22. hodinou. Záchranka převezla do nemocnice celkem 4 osoby, z toho tři děti.
 

Hasiči / QAP foto

K požáru rodinného domu v Tachově vyjely celkem 3 hasičské jednotky. Na místě zasahovala také záchranná služba.

V péči záchranářů skončila žena a děti, nadýchaly se splodin. "Po ošetření jsme do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně transportovali ženu cca 40 let a tři děti ve věku od 8 do 15 let," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

V domě začaly hořet dveře vedoucí na zahradu. "Krátce před desátou hodinou večer jsme přijali oznámení o zahoření dveří v jednom z rodinných domu v Tachově, jednalo se o dřevěné dveře vedouci na zahradu. Na místo ihned vyjely všechny složky IZS. První na místo dorazila hlídka obvodního oddělení Tachov," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté oheň uhasili ještě před příjezdem hasičů. "Policisté pohotově zareagovali, oheň uhasili ještě před příjezdem hasičů a ze zakouřeného domu vyvedli tři nezletilé děti. Děti a jejich matku si převzali do péče záchranáři. Příčina zahoření je v šetření," dodala Michaela Raindlová.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24