QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prodlužte si léto v lázních Therme Eins!

07.09.2019 10:16

Lázně Therme 1 najdete v bavorském lázeňském městečku Bad Füssing. Tyto lázně mají velmi dlouhou historii. Zdejší léčivá voda má teplotu 56 stupňů Celsia, má blahodárný účinek na celý organismus.

therme1

Léto už se kvapem blíží k závěru! My pro vás máme jeden tip! Prodlužte si léto v bavorských lázních Therme Eins v Bad Füssing!

Pochmurný a studený podzim? Rozhodně ne u nás v lázních Therme Eins a v Saunovém dvoře! Bohatý a rozmanitý program vám zaručeně zvedne náladu a chladnému počasí nedá žádnou šanci.

Letní dovolená už je za vámi, dny se krátí a do Vánoc je času ještě dost. Nebuďte ale smutní a přesvědčte se, že i podzim má své kouzlo. Nalaďte se na vlnu odpočinku nejen u vás doma. Lázeňské a saunové pobyty jsou příjemným zpestřením pro vaše tělo i mysl. Užijte si nejen zábavu, ale dopřejte si smysluplný odpočinek, protože ten, kdo se pravidelně oddá chvilce odpočinku, toho jistě rýma a nachlazení nepotká.

Lázně Therme Eins v městečku bad Füssing - zaručený tip na opdočinek!

Jen tři hodiny jízdy z Plzně a budete si užívat relaxu a odpočinku.

V Therme 1 je k dispozici více jak desítka vnitřních i venkovních bazénů a také speciální saunový svět. Voda v bazénech se pohybuje
mezi 30 – 42 oC. Léčivý pramen vyvěrá z hloubky 100 metrů. Využít můžete i wellness služby, masáže, zábaly apod.

Neobyčejný zvenku, jedinečný uvnitř. Takový je zdejší saunový areál, který vznikl přestavěním statku Rottaler Vierseithof.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24