QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič, který zahynul při nárazu do viaduktu, nebyl připoutaný - FOTKY

12.02.2020 11:36

Policisté pokračují ve vyšetřování tragické nehody u Loučimi na Domažlicku. Jednapadesátiletý řidič přišel o život při nárazu do železničního viaduktu.

2
213

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí 10. února v půl sedmé večer na silnici mezi obcemi Hluboká a Loučim na Domažlicku.

"Jednapadesátiletý řidič osobního automobilu tovární značky Peugeot 307 jedoucí ve směru od Hluboké na Loučim nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu mírnou levotočivou zatáčkou vjel na pravý okraj komunikace, následně vyjel vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazil do stěny kamenného železničního viaduktu a do svislého dopravního značení. Škoda na osobním automobilu byla vyčíslena na 60 tisíc korun,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Řidič svým zraněním na místě podlehl. "Šetřením na místě dopravní nehody bylo zjištěno, že řidič nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem. Případ si převzali domažličtí kriminalisté, kteří nařídili soudní pitvu zemřelého. Ta by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí,“ dodává mluvčí.

Více o tragické nehodě jsme psali zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24