QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič se nevěnoval řízení a po nárazu do stromů skončil na střeše - FOTKY

29.07.2019 10:40

Osmapadesátiletý muž se s autem převrátil na střechu poté, co se plně nevěnoval řízení a vyjel mimo silnici, kde narazil do dvou stromů. Muž při nehodě utrpěl zranení, se kterými skončil v nemocnici.

ViewImage (1)
ViewImage (1)ViewImage (2)ViewImage (3)ViewImage

Vážně vypadající dopravní nehoda se stala v pátek 26. července dopoledne na Domažlicku. Řidič, který skončil se svým vozem na střeše, utrpěl naštěstí jen lehká zranění.

K dopravní nehodě došlo na silnici I. třídy č. 26 mezi obcemi Babylon a Březí 26. července v 11:35 hodin. "Osmapadesátiletý řidič osobního automobilu Opel Astra jedoucí ve směru od Babylonu na Březí se za jízdy plně nevěnoval řízení vozidla, vjel na pravou krajnici a dále vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dvou listnatých stromů a následně se s vozidlem přetočil na střechu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl převezen na ošetření do Domažlické nemocnice," sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu před jízdou provedením dechové zkoušky. "Na vozidle vznikla škoda ve výši 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu Domažlice." dodala mluvčí policie Dagmar Brožová.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24