QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rvačka tří mužů v Klatovech! Napadeného převezla záchranka

31.05.2022 15:03

V pondělí 30. května došlo k fyzickému napadení na lávce pro pěší v Klatovech. Na místě zasahovali zdravotníci i policisté. Jeden z útočníků nadýchal přes 3,5 promile, opilý byl i napadený muž.

sanitka

Před osmnáctou hodinou došlo k drsnému útoku na Tylovo nábřeží v Klatovech. Dva útočníci napadli muže, údajně se jednalo o spor ohledně krádeže peněz. „Čtyřiapadesátiletý místní muž poškozeného povalil na zem, a poté jej rukami sevřenými v pěst opakovaně udeřil do hlavy i těla. Další devatenáctiletý cizinec nohou kopal do těla poškozeného,“ upřesňuje incident Dana Ladmanová, mluvčí policie.

Na místo dorazili zdravotníci a policisté z obvodního oddělení, kteří provedli dechové zkoušky u všech účastníků. „Policisté po příjezdu na místo zjistili, že napadený muž je pod vlivem alkoholu. Provedená dechová zkouška byla s výsledkem 2,86 promile alkoholu,“ řekla Ladmanová a dodala: „Další dva podezřelé muže policisté vyzvali k provedení dechových zkoušek, kdy starší muž se odmítl podrobit a mladší měl výsledek měření 3,51 promile alkoholu.“

Zraněného a opilého muže odvezla záchranná služba do nemocnice. „Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Policisté případ dále prověřují,“ doplnila Dana Ladmanová.

 

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24