QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série nehod pokračuje! Hasiči i záchranáři jsou znovu v terénu - FOTKY

11.04.2019 11:14     11.04.2019 13:14

Za poslední dva dny mají záchranné složky v kraji plné ruce práce s nehodami. Série nehod během čtvrtka pokračuje. Přinášíme aktuální informace i fotky z nehod!

1
123657498

Nehody zaměstnaly složky IZS už během středy a od čtvrtečního rána série pokračuje. Hned na úvod museli záchranáři řešit tragickou nehodu na severním Plzeňsku.

Nehody ale dál přibývají. K havárii došlo na Rokycansku za Mýtem směrem na Kařez, kde skončilo mimo komunikaci jedno osobní auto. "Z místa odvážíme ženu, ročník 1993, a nezletilou osobu do Rokycanské nemocnice. Žena má lehké zranění, dítě je nezraněno, jede pouze k observaci," komentovala zásah Andrea Divišová z krajské záchranky.

Zasahovat museli na místě také hasiči. "Provedli protipožární opatření a zajištění místa události," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Bouralo se i na hlavním výjezdu ze Stříbra na Tachovsku směrem na sytno ve stoupání za městem. "Z místa odvážíme posádkou RZP ženu, ročník 1951, s lehkým zraněním do Stodské nemocnice," pokračuje Andrea Divišová.

Ke střetu dvou osobních aut došlo také na silnici číslo 180 směrem od Dobřan před obcí Robčice. "Z dopravní nehody odvážíme do traumacentra FN Plzeň dvě ženy, ročník 1994 a ročník 1955, se středně těžkým poraněním. Obě ženy nejsou přímo ohroženy na životě," uvedla k další z nehod Andrea Divišová. jedno z aut po nehodě skončilo mimo silnici, druhé zůstalo na komunikaci, kterou blokovalo.

Další z nehod se odstraňovala u Letkova. Tam se srazila dodávka s osobním autem. Vozidla skončila mimo silnici. Ženu s lehkým zraněním převezla záchranka do nemocnice.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24