QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sezóna poutí v regionu začíná! Zahájí ji jako tradičně v Úhercích

19.03.2019 9:57

Už v tomto týdnu se rozjede kolotoč poutí v regionu. Hned na úvod je nachystaná podle všeho nejstraší pouť v kraji. Na pouť zvou Úherce na severním Plzeňsku!

DSC_0050

S blížícím se příchodem jara startuje v regionu tradičně sezóna poutí. Jako už celou řádku let ji zahájí údajně nejstarší pouť v Plzeňském kraji. Severoplzeňská obec Úherce hostí tradiční pouť už o nadcházejícím víkendu 23. a 24. března.

Pouť v Úhercích je vyhlášená jako jedna z nějvětších poutí v regionu a jinak tomu nebude ani letos. Tradičně do obce dorazí tisíce lidí. Jako obvykle se návštěvníci mohou těšit na desítky nejrůznějších atrakcí, střelnic a chybět nebude ani občerstvení včetně klasických koláčů, které k poutím neodmyslitelně patří.

Organizátoři pro letošek slibují přes tři desítky atrakcí, nebude chybět autodrom, létající labutě, bobová dráha, Extrém, Techno Power nebo Crazy Surf.

Kolotoč poutí pak bude pokračovat. V Plzni už je jasný termín také nejznámější poutě u sv. Jiří na Doubravce. Ta proběhne od 20. do 28. dubna.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24