Skončili jste cyklistickou sezonu? Odvezte kolo na servis

09.11.2020 15:09     16.11.2020 7:00

Cyklistická sezona se blíží ke konci a vaše kolo si zaslouží pořádný posezónní servis, aby bylo znovu skvěle připraveno na jaro. Kde? No přece u odborníků…

1

Někdo už ji možná ukončil, někdo bude jezdit ještě v chladných listopadových dnech. V každém případě, listopad už se dá označit za konec cyklistické sezony. Většina cyklistů kola již odložila.

Pokud mezi ně patříte, dopřejte vašemu kolu servis, ať můžete z jara kdykoli bez starostí znovu vyjet. Nejlepší volbou jsou odborné servisy prodejců kol. V Plzni doporučujeme rozhodně jednoho z největších prodejců kol – MMR E-bike v Papírenské ulici na Slovanech.

„Kolo vám zkontrolujeme, seřídíme a po domluvě s vámi vyměníme opotřebované komponenty. Servis funguje od pondělí do pátku v čase 9 – 15 hodin nebo po domluvě na telefonním čísle  777 224 900,“ uvádí majitel firmy MMR E-bike Martin Uhlíř.

MMR E-bike dodržují veškerá hygienická opatření. „Chráníme tak nejen naše zákazníky, ale i náš personál,“ vysvětluje majitel.

A pokud nemáte doma dostatek prostoru nebo bezpečný sklep, můžete využít jednu skvělou službu. V MMR E-bike si můžete kolo uskladnit přes zimu.

A jestli už pokukujete po novém kole nebo třeba přemýšlíte o kole jako vánočním dárku, tak určitě navštivte e-shop www.mmrebike.cz„Nabízíme prodlouženou záruku. Pokud si koupíte jízdní kolo nebo elektrokolo, poběží vám záruka i garance až od 1. dubna 2021,“ dodává Martin Uhlíř.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24