Sobotní nehody! Bouralo se u Janovic, na Tachovsku i Rokycansku

09.01.2021 10:51     09.01.2021 13:31

Během sobotního dopoledne se v Plzeňském kraji stalo už několik nehod. Dopravní nehody se aktuálně odstraňují na třech místech v regionu. Namrzlé silnice způsobují řidičům problémy.

Sněhová situace 27_1_Pavel Němeček (18)

Kolem půl deváté havarovalo auto na silnici 234 u obce Lhota pod Radčem na Roycansku. Havárie se stala v první levotočivé zatáčce za obcí Lhota pod Radčem ve směru na Skomelno, vozidlo skončilo na střeše.

Další nehoda se odstraňuje na Klatovsku, a to u obce Janovice nad Úhlavou. Kolem půl jedenácté se střetla dvě vozidla za Janovicemi nad Úhlavou ve směru na Nýrsko u firmy Internel. Nehoda je naštěstí bez zranění.

Nehoda na Tachovsku mezi obcemi Částkov a Velký Rapotín si ale vyžádala zranění. Po desáté hodině se zde střetla dvě auta. Na místě je policie a záchranná služba.

Ani sobotní odpoledne není bez nehod. Po 13. hodině narazilo osobní auto do stromu u obce Sirá na Rokycansku. Další havárie osobního auta se odstraňuje před dálničním podjezdem ve směru od Rokycan. Dvě auta se střetla na Klatovsku o obce Čínov.

ilustrační foto: QAP.cz - Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24