QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sportovní i outdoorové vybavení pro každého přináší PT SERVIS

24.05.2021 7:00

Ať už praktikujete jakýkoliv sport a hledáte pro něj to nejlepší vybavení, v PT SERVIS Pavel Trampota seženete vše, co budete ke své aktivitě potřebovat! Navíc vše můžete objednat z pohodlí domova.

CG0A1599

Již 26 let se společnost PT SERVIS Pavel Trampota zabývá kromě prodeje sportovní a doplňkové výživy i prodejem sportovních potřeb na vnitřní a venkovní sporty i zábavu pro děti.

"Náš sortiment se nezaměřuje pouze na výživové doplňky, mezi naše produkty patří například outdoorové a piknikové vybavení, vybavení na domácí cvičení, osobní váhy, ale také různé tejpy a masážní přípravky," říká majitel PT SERVIS Pavel Trampota.

Vybavení pro domácí cvičení 

Patříte mezi ty, kteří si raději zacvičí v pohodlí domova? Zefektivněte váš domácí trénink pomocí činek, expanderů nebo hrazdy. Nezapomeňte ani na kvalitní fitness karimatky. Nově můžete v PT SERVIS zakoupit i vybavení na jógu.

Vybavení pro venkovní sporty

S blížícím se létem a slunečným počasím přibývají na popularitě venkovní sporty. "Velkou skupinou našich zákazníků jsou běžci, pro které máme připravený speciální sortiment, jako je krokoměr nebo kompresní ponožky a podkolenky," zmiňuje Pavel Trampota a dodává: "Snažíme se zajistit a postupně rozšiřovat vybavení i pro ostatní sporty. Nově také nabízíme koloběžky i dětské tříkolky."

Piknikové a outdoorové vybavení

Pro zákazníky, kteří nepatří mezi sportovce, ale rádi chodí načerpat energii do přírody, PT SERVIS připravil piknikové vybavení, včetně piknikových dek. Dále pak svůj sortiment v PT SERVIS rozšířili o plážové stany a karimatky na kempování.

Doplňkové vybavení

Mezi doplňkové vybavení, které můžete na e-shopu nalézt, jsou osobní váhy, které vám dokáží změřit kromě hmotnosti i poměr vody a tuku v těle. Dalším doplňkovým sortimentem jsou tejpy, chladící a masážní gely.

 

Foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24