QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Těžce zraněný motorkář v Plzni, čelní střet a tři zranění u Zruče

20.07.2019 12:49

Ke dvou velmi vážným nehodám došlo v sobotu dopoledne 20. července. V Plzni utrpěl těžká zranění mladý motorkář, u Zruče se čelně střetla dvě auta a vážně se zranili tři lidé.

23318925_942986465856711_47159944_n

K dopravní nehodě došlo v sobotu před polednem v Plzni za konečnou tramvaje číslo 4 ve směru na Ledce a Záluží. Motorkář se střetl s 2 auty.

 "Muže ročník narození 2001 transportujeme ve velmi vážném stavu na urgentní příjem FN Plzeň. Z osobního automobilu ZZS nikoho nepřevážela." uvedla Andrea Divišová ze záchranky.

"Policisté šetří střet tří dopravních prostředků. Motocyklista ročník narození 2001 s moto tovární značky Suzuki byl při dopravní nehodě zraněn a v péči záchranářů odvezen do nemocnice. Ostatní řidiči jsou v pořádku. Přesnou příčinu a okolnosti určí policisté až dalším šetřením," uvedla k nehodě mluvčí policie Veronika Hkrová s tím, že vozovka byla v okolí křižovatky tvaru “Y” na Ledce a Zaluží uzavřena po dobu šetření a odstraňování nehody.

Policie provedla odběr krve u dvou řidičů, u motocyklisty nebyla možná provést dechová zkouška z důvodu těžkého zranění.

K další velmi vážné nehodě došlo v sobotu dopoledne u Zruče. Před obcí Zruč-Senec směrem od Plzně se střetla čelně dvě osobní vozidla.

"Z místa nehody transportujeme muže ročník narození 1990 se středně těžkým poraněním do FN Plzeň. Dalšího muže při vědomí, ale ve vážném stavu a ženu ve velmi vážném stavu se zajištěnými dýchacími cestami transportujeme do FN Plzeň na urgentní příjem," uvedla Andrea Divišová ze záchranky.

Na místě se střetla čelně dvě vozidla, Škoda Fabia a Nissan Micra. Zranění utrpěl řidič z Fabie (1990) a řidička (1975) a spolujezdec (1975) z vozidla Nissan Micra.

"Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření. Vozovka v místě dopravní nehody byl\ uzavřena, byl prováděn odklon dopravy po dobu nezbytnou k zajištění a zpracování stop na místě," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24