Tragická nehoda i pád parašutisty! Složky IZS musely zasahovat

21.09.2019 18:12

Tragická nehoda i pád parašutisty během soboty zaměstnaly složky IZS v Plzeňském kraji. Bohužel v jednom případě má nehoda i tragické následky...

IMG_8685

Hned k několika nehodám musely bwěhem soboty vyjíždět složky integrovaného systému. Bohužel v jednom z případů měla tragické následky.

V obci Zďánov v lomu před Novým Pařezovem došlo k úrazu na motokrosové dráze. Na místo musel letěte vrtulník a vyjížděly i další pozemní jednotky. "Na motokrosu u ubce Zďánov, kde dosko ke zranění muže ve věku cca 65let. Lékař ZZS přez veškerou snahu a několik desítek minut trvající resuscitaci, musel na místě konstatovat úmrtí," řekla k nehodě mluvčí záchranky Mária Svobodová.

V Dořanech na třídě 1. máje srazilo auto chodkyni. K nehodě v obci Lomec pak musel,mopět letět vrtulník. "ZZS transportuje muže ve věku 26 let s lehčími zraněními do Klatovské nemocnice pozemní cestou," komentovala mluvčí záchranky.

K nehodě došlo i u křižovatky na Beňovy, kde se srazilo osobní auto a motorka. V obci Soběkury pak došlo ke střetu auta a skútru. "Žena ve věku cca 65 let po dopravní nehodě byla transportována se středně těžkým zraněním při vědomí pozemní cestou na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla mluvčí záchranky.

V Sušici pak došlo k pádu parašutisty ze zhruba 4 metrů. Skončoil také v péči letecké záchranky. "Muže ve věku 55 let ZZSPK transportovala při vědomí se zraněním horní končetiny a podezřením na zranění hlavy na urgentní příjem FN Plzeň," dodala k dalšímu z výjezdů mluvčí záchranné služby.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24