QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda na Domažlicku. Sedmasedmdesátiletý muž zemřel na místě

18.09.2021 19:53

V sobotu 18. září v odpoledních hodinách došlo na Domažlicku k tragické nehodě. U obce Záhořany narazilo osobní auto do malotraktoru. Řidič traktoru zemřel na místě.

domazlicko nehoda
domazlicko nehdoa1domazlicko nehodadomazlicko nehoda1

Dnešního dne krátce po 16:45 hod. došlo na silnici III/1836 u obce Záhořany ke střetu malotraktoru značky Vari a osobniho vozidla značky Volvo, jehož 22letý řidič jel ve směru od Záhořan na Spáňov.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič osobního vozidla zezadu narazil do vpředu jedoucího malotraktoru značky Vari, které řídil 77letý řidič. Po střetu byl řidič z malotraktoru vymrštěn do silničního příkopu, uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

77letý řidič malotraktoru utrpěl při nehodě zranění neslučitelná se životem. "Při nehodě došlo k jeho zranění, kterému na místě podlehl. Požití alkoholu a jiných omamných a psychotropních látek u řidiče osobního vozidla policisté na místě vyloučili. Veškeré okolnosti jsou nyní v šetření domažlických kriminalistů, kteří se nehodou nyní zabývají," dodala mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

"Na místo byly vyslány posádky RV, RZP a LZS, které si převzaly probíhající resuscitaci od členů IZS. Muž utrpěl četná a vezmi vážná zranění, přes veškerou snahu záchranářů lékař na místě konstatoval úmrtí," dodává mluvčí záchranky Mária Svobodová.

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24