Tragická nehoda na jižním Plzeňsku! Další havárie na Klatovsku a Tachovsku - FOTKY

13.09.2021 11:30     13.09.2021 15:21

Od pondělního rána se v regionu bourá. Tragická nehoda se stala na jižním Plzeňsku u obce Mohelnice. Silnice byla po nehodě uzavřena. Další nehody se staly na Klatovsku a Tachovsku.

nehoda klatovsko foto HZSPK (2) nehoda klatovsko foto HZSPK (2)
nehoda klatovsko foto HZSPK (2)nehoda mohelnice foto HZSPKnehoda nova hospoda_tachovskonehoda nova hospoda_tachovsko_1nehoda nova hospoda_tachovsko_2nehoda klatovsko foto HZSPK (1)

K tragické nehodě došlo kolem půl jedenácté na jižním Plzeňsku. "Mezi Mohelnicí a Životicemi na komunikaci 20/I; 119 km došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu. Z osobního automobilu vyprošťujeme pomocí hydraulických nástrojů jednu osobu," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. 

Bohužel záchranáři muži již nemohli pomoci. "Na místo události byly vyslány posádky RV a RZP, dále byla aktivována Letecká záchranná služba Líně. Náš lékař na místě musel u muže ročník narození 1957 pro zranění neslučitelná se životem konstatovat exitus. Nikdo jiný zraněný nebyl," uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.

"Dle dosud zjištěných skutečností vyplývá, že řidič (ročník 1957) osobního vozidla, který jel ve směru na Kasejovice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem, které řídil devětačtyřicetiletý muž. Řidič osobního vozidla utrpěl při srážce zranění neslučitelná se životem," popisuje nehodu mluvčí policie Eva Červenková.

Nehoda se odstraňovala v Koldinově ulici v Klatovech, srazilo se osobní auto s nákladním. Jedna osoba skončila v péči záchranářů. "Zdravotní záchranná služba Plzeňského kraje z místa dopravní nehody transportuje muže 79 let s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice," uvádí Andrea Divišová ze záchranné služby.

Další nehoda se stala ráno na Tachovsku. "Na silnici č.199/II u Nové Hospody havarovalo jedno osobní vozidlo do stromu. Jedna zraněná osoba je v péči záchranné služby. Nehoda je bez úniku provozních kapalin," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24