QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Účastníci nehody tvrdí, že jeli na zelenou. Policie prosí svědky nehody o pomoc

07.05.2022 15:00

Policisté hledají svědky střetu dvou vozidel. Oba účastníci dopravní nehody uvedli, že křižovatkou projížděli v době, kdy na semaforu svítil signál zelené barvy Volno. 

střet vozů Domažlice_PČR

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. "Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody. K dopravní nehodě došlo dne 2. května v 11:30 hodin v Domažlicích na křižovatce ulic Komenského, Pivovarská a Boženy Němcové. Řidička osobního vozidla tovární značky Peugeot projíždějící světelnou křižovatkou z ulice Boženy Němcové, kdy dále chtěla křižovatkou projet rovně do ulice Pivovarská, neměla respektovat oranžový světelný signál Pozor! u světelného signalizačního zařízení. Vjela do prostoru křižovatky, kde se střetla s osobním vozidlem Subaru, které řídil řidič ulicí Komenského přes křižovatku rovně do ulice U Nemocnice. Po střetu bylo vozidlo Peugeot odraženo na osobní vozidla tovární značky Ford, které stálo před hranicí křižovatky v ulici Pivovarská," uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

střet vozů Domažlice_PČR1

Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 30 tisíc korun, na vozidle Subaru rovněž na 30 tisíc korun a na vozidle Ford také na 30 tisíc korun. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodala Brožová.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24