QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ulici v Horní Bříze někdo poničil! Škoda je jeden a půl milionu, policie hledá svědky

21.08.2019 7:02

V Horní Bříze došlo k poškození jedné z ulic, která prochází rekonstrukcí. Škoda se vyšplhala na jeden a půl milionu! Policie momentálně shání svědky, kteří by mohli pomoct!

DSC00083

K poškození opravované ulice mělo dojít při nehodě, a to v době od 12. do 14. srpna. Tovární ulice prochází rekonstrukcí. Škody jsou vysoké.

"V uvedenou dobu poškodil dosud neznámý počet řidičů s dosud neznámým počtem vozidel obruby a přídlažbu. Poškození je v úseku od prodejny West Moto až na konec obce Horní Bříza, a to na obou stranách pozemní komunikace. Celková délka poškozené komunikace je 380 metrů. Celková hmotná škoda činí dle vyjádření stavbyvedoucího jeden a půl miliónu korun," říká mluvčí policie Ivana Jelínková. 

Policie se celou událostí zabývá a shání dvědky, kteří by mohli pomoct s objasněním. "Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, telefonovat mohou na číslo 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24