QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na Domažlicku! Při střetu tří aut se zranili čtyři lidé – FOTKY

22.07.2020 12:30     22.07.2020 13:17

Tři osobní auta se srazila na silnici 22 u obce Kout na Šumavě. Záchranáři odvezli do nemocnic dvě ženy a dva muže. Příčinou byl zřejmě mikrospánek.

8
81234567

K nehodě došlo ve středu 22. července dopoledne. "Na místě stále provádějí šetření dopravní policisté. Vozidlo Renault Megane řízené mužem ve věku 54 let z nezjištěných příčin přejelo do protisměru, zřejmě se jednalo o mikrospánek, kde se střetlo s vozidlem Renault Kangoo řízené mužem ve věku 68 let a s Ford Fusion, řízeným 71letým mužem. Místo dopravní nehody je průjezdné kyvadlově," sdělila po 13. hodině policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Záchranáři na místě ošetřili čtyři zraněné osoby. "Z místa nehody zdravotnická záchranná služba transportovala dvě ženy ve věku zhruba 70 let a jednoho muže ve věku kolem 50 let s lehčími zraněními do Domažlické nemocnice. Čtvrtého muže transportovala také s lehčím zraněním do Klatovské nemocnice,“ sdělila krátce po události mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová s tím, že celkem na místě zasahovaly tři výjezdové skupiny a jedna převozová sanitka.

V akci byli i hasiči. "Došlo k úniku provozních kapalin na vozovku, což bylo zlikvidováno sorbentem,“ doplnil mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

Dechové zkoušky na alkohol byly u všech tří řidičů negativní.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24