QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda u sjezdu z dálnice na Ejpovice! Zasahovaly všechny složky IZS

25.10.2019 8:32     25.10.2019 8:53

Srážka dodávky s nadměrným nákladem se odehrála v pátek ráno u sjezdu z dálnice D5 u Ejpovic. V péči záchranky skončil jeden muž, transportován musel být na urgentní příjem.

1

K vážné nehodě došlo v pátek ráno kolem půl sedmé u sjezdu z dálnice D5 u Ejpovic na Rokycansku. Ke střetu dodávky s nadměrným nákladem musely vyjet všechny záchranné složky.

V péči záchranky skončil jeden zraněný. "Muže, ročník 1995, transportujeme se středně těžkým zraněním pozemní cestou na urgentní příjem FN Plzeň na Lochotíně. Momentálně není přímo ohrožen na životě," řekl v průběhu zásahu Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Nehoda uzavřela nájezd na hlavní tah I/26 u Ejpovic. Uzavřená musela být křižovatka z Ejpovic na Tymákov směrem na Plzeň. Přesné příčiny nehody šetří policie. "Řidič dodávky, ročník 1995, který jel po hlavní silnici ve směru od Ejpovic na Tymákov se střetl s vozidlem s nadmerným nákladem, jehož řidič, ročník 1965, vyjížděl z dálničního sjezdu a odbočoval vlevo. Dechové zkoušky u obou řidičů byly s negativním výsledkem. Příčina a zavinění jsou předmětem šetření policistů," doplnila mluvčí policie Hana Kroftová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24