QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná noční nehoda v Plané! Auto spadlo z mostu, zasahoval vrtulník

11.08.2019 10:15

V noci došlo k velmi vážné nehodě na Tachovsku. Auto vylétlo ze silnice, převrátilo se na střechu. Na místě bylo několik zraněných osob, zasahoval i vrtulník.

FOTO_QAP_CZ (4)

K nehodě došlo kolem půl třetí ráno na Tachovsku v Plané, u křižovatky I/21 a silnice 239.

"Dnes ve 02.26 hodin jsme přijali oznámení o havárii osobního vozidla Škoda Octavia. Vozidlo jelo po silnici I/21 ve směru z Plané na Novou Hospodu, kdy v místě velkého mostu vyjelo mimo pozemní komunikaci pod přemostění, kde se převrátilo na střechu," popsala nehodu mluvčí policie Markéta Fialová.

Ve vozidle byly celkem tři osoby (1981,1992,1984). Všechny tři utrpěly zranění. Na místo musel i vrtulník. "S ohledem na zdravotní stav nebyly provedeny dechové zkoušky, ale u všech osob byl vyžadán odběr krve. Dopravní policisté zjišťuji všechny okolnosti havárie," dodala Markéta Fialová.

"Pětatřicetiletého muže transportuje LZS s těžkým zraněním, ale při vědomí na urgentní příjem FNL, další dva účastníci r. 1984 a 1995 byli převáženi pozemní cestou se středně těžkým poraněním vzhledem k mechanismu úrazu rovněž na emergency do FNL," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranky.

ilustrační foto
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24