QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve chvíli, kdy cizinka uviděla strážníky, začala se svlékat

22.07.2021 10:47

Třiačtyřicetiletá cizinka se bude zodpovídat ze vzbuzování veřejného pohoršení a neuposlechnutí výzvy úřední osoby. Protiprávního jednání se žena dopustila v dopoledních hodinách na Americké třídě.

DSC04888

Hlídka městských policistek měla obavu o zdraví ženy, kterou uviděla pospávat na lavičce. Všimla si u ní totiž zakrvácení v obličeji, a proto ji probudila. Místo vděku městské policistky sklidily však nadávky.

"Žena odmítala předložit doklady a začala být agresivní. Ve chvíli, kdy uviděla  další přicházející strážníky, začala se obnažovat, postupně svlékala veškeré oblečení, co měla na  sobě a rozhazovala jej kolem sebe," uvedla mluvčí policie Jana Pužmanová.  

Protože v opilosti nekontrolovala své chování, rozhodli se ji strážníci odvézt na záchytku. Hned po umístění do vozidla začala žena  kolabovat a padat do bezvědomí. Než však na místo dorazili přivolaní záchranáři, cizince otrnulo a opětovně strážníky urážela. Lékařka ženu vyšetřila a potvrdila, že dotyčná je schopna pobytu v protialkoholní záchytné stanici. 

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24