QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Veletrh ITEP je za dveřmi! Láká i na komentované retrojízdy autobusem

18.09.2019 11:56

Veletrh cestovního ruchu ITEP 2019 odstartuje v prostorách sportovní haly na Slovanech v Plzni už ve čtvrtek. V letošním roce láká i na mimořádné retrojízdy!

Zdroj foto: www.pmdp.cz

Veletrh ITEP, který každý rok naláká tisíce návštěvníků, odstartuje v areálu Sportovní haly města Plzně na Slovanech už ve čtvrtek 19. září. Také v letošním roce je připravená přehlídka nejrůznějších cestovatelských a turistických tipů, představí se řada regionů a chybět nebudou ani oblíbené ochutnávky.

Také v letošním roce připravili organizátoři doprovodný program v podobě rozličných vystoupení a besed. Velkým tahákem nicméně budou nejspíš i takzvané retrojízdy historickým autobusem. Účastníci se vydají na netradiční místa regionu.

"Po úspěšné premiéře na festivalu Industry Open se během veletrhu ITEP vrací komentované jízdy historickým autobusem za těžbou na severním Plzeňsku. Tentokrát se podíváte i na prohlídky nedávno otevřeného kaolinového dolu v Nevřeni," lákají pořadatelé.

S historickým autobusem se zájemci nicméně vydají také na výlet po industriálních památkách.  Podobně jako na festivalu Industry Open se s průvodcem podívají mimo jiné k Hromnickému jezírku.

"Na cestu se můžete vydat ve čtvrtek, pátek i sobotu vždy v 11 hodin od haly TJ Lokomotiva. Vstupenky jsou v prodeji online nebo v Turistickém informačním centru vedle radnice na náměstí Republiky," upozorňují organizátoři.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24