QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za dlouhé kolony v Plzni může nehoda v sadech Pětatřicátníků! - FOTKY

18.02.2020 13:09     18.02.2020 13:58

Dvě nákladní a jedno osobní auto se srazily přímo na rušné křižovatce Palackého náměstí se sady Pětatřicátníků v centru Plzně. Přičinou nehody je chyba mladé řidičky při přejíždění z pruhu do pruhu.

3
3421

K nehodě tří aut mířících do centra došlo krátce po půl jedné v úterý 18. února. Ihned se začaly tvořit dlouhé kolony. Kolize se naštěstí obešla bez zranění.

V pravém jízdním pruhu zastavilo zřejmě kvůli poruše na výstražných světlech nákladní auto řízené 46letým mužem. Ve stejném pruhu přijížděla na místo 23letá žena v osobním autě VW Golf, která chtěla přejet do levého pruhu, ale tam právě přijíždělo další nákladní auto s 45letým řidičem za volantem. Přitom došlo ke kolizi.

"Řidička nedala přednost při přejíždění z pruhu do pruhu,“ sděluje k příčině nehody policejní mluvčí Ivana Jelínková s tím, že testy na alkohol byly u všech řidičů negativní.

Autobusy městské hromadné dopravy kvůli nehodě nabíraly až půlhodinové zpoždění.  Zhruba ve 13:45 už se podařilo v místě nehody zprůjezdnit dva jízdní pruhy.

FOTO: čtenář QAP, HZS PK

Nehoda zkomplikovala i provoz městské hromadné dopravy. Autobusy nabíraly až půlhodinové zpoždění.

FOTO: čtenář QAP, HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24