QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ze stodoly zmizel veterán! Policie pátrá po zloději, shání svědky - FOTO

24.01.2019 8:57

Policie aktuálně pátrá po zloději, který ukradl veterána ze stodoly na Rokycansku. Případem se zabývá kriminálka a shání svědky, kteří by mohli pomoct.

veterán

Rokycanská kriminálka řeší případ ukradeného veterána. Auto zmizelo ze stodoly na Radnicku. Krom veterána zloděj ukradl také zahradní traktůrek.

"Dosud neznámý pachatel v době od 12:00 hodin dne 9. ledna do 16:30 hodin 16. ledna letošního roku vnikl do stodoly v obci na Radnicku, ze které následně odcizil nepojízdné vozidlo - veterán značky DKW 700 a zahradní traktůrek. Dle vyjádření poškozeného neznámý pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši přesahující 150 000 korun," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Policisté na místě zajistili veškeré stopy a celou událost šetří jako krádež. Případem se dál zabývá rokycanská kriminálka, která po zloději nyní pátrá.

V souvislosti s případem policie zároveň shání svědky. "V případě, že můžete k odcizeným věcem poskytnout jakékoliv informace, které by napomohly k objasnění případu, obraťte se prosím na bezplatnou linku 158 nebo přímo rokycanským kriminalistům na telefonní číslo 974 335 111," dodává policejní mluvčí.

Zdroj foto: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24