Zledovatělá silnice na Tachovsku se stala pastí pro auta! FOTKY

12.02.2019 13:54

Zledovatělá silnice u Boru na Tachovsku se stala doslova pastí pro auta. Nejprve havarovalo osobní auto, pak se v místech převrátil tahač s dřevem....

2
2134

Hodně komplikovaný zásah u dvou havárií mají na kontě složky IZS na Tachovsku. Původně vyjížděly k nehodě osobního auta, které skončilo na střeše. Následně se v místech stala další nehoda.

"Silnice v místě nehody byla silně zledovatělá. V osobním vozidle vozidle cestovaly 3 osoby. Nehoda se obešla bez zranění a úniku pohonných hmot. V průběhu zásahu došlo v tom samém místě k nehodě nákladního auta, které převáželo dřevěné klády," říká mlouvčí hasičů Petr Poncar.

Policie veškeré okolnosti nehod stále šetří, nicméně řidič tahače se podle všeho chtěl vyhnout místu zásahu a převrhl vozidlo i s nákladem. "Hasiči vyprostili zraněného řidiče bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. Řidič byl předán zdravotnické záchranné službě. Hasiči provedli zajištění místa události a likvidaci úniku provozních kapalin z nákladního automobilu," dodává mluvčí krajských hasičů.

Na místo museli dorazit silničáři, aby komunikaci posypali. Zásah u komplikované nehody trval víc jak šest hodin.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24