Zloděj se dobýval do prodejny v Plzni. Pomůžete ho dopadnout?

07.02.2020 12:27

Policisté pátrají po pachateli, který se 18. ledna pokusil vloupat do provozovny v Plzni. K dispozici mají fotografie z kamer. O pomoc žádají veřejnost.

Událostí se zabývají policisté z obvodního oddělení Plzeň – Vinice. "Vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež spáchaného ve stádiu pokusu a přečinu poškození cizí věci, kterých se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že se dne 18. ledna 2020 v době kolem osmé hodiny ráno pokusil vloupat do jedné prodejny v Plzni. Za použití násilí poškodil okna a dveře provozovny,“ sděluje policejní mluvčí Michaela Raindlová s tím, že pachatel tak způsobil škodu za téměř 40 tisíc korun.

Policisté mají k dispozici fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena podezřelá osoba. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ připomíná mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24