Zloděj ukradl ve vlaku peněženku. Poznáte muže na snímku? - FOTKY

04.08.2020 10:44

Neznámý zloděj ukradl peněženku i s platební kartou z kabelky cestující ve vlaku mezi Rokycany a Kařezem. Policie žádá o pomoc při pátrání veřejnost.

Neznámý pachatel ukradl ve vlaku peněženku dvaatřicetileté ženě. Z platební karty se pak pokusil vybrat hotovost. 

Událostí se zabývají policisté z Radnic. "Jednání se dopustil dosud neznámý pachatel, který dne 6. července letošního roku v čase mezi 07:33 až 07:43 hodin využil nepozornosti cestující ve vlaku, které mezi železničními stanicemi Rokycany – Kařez z kabelky odcizil peněženku s doklady, hotovostí a platební kartou. O dva dny později  tedy 8. června byl zaznamenán v bankomatu v obci Mýto na Rokycansku neoprávněný pokus výběru hotovosti,“ sděluje policejní mluvčí Hana Kroftová.

Policisté mají k dispozici snímky z kamerového záznamu z bankomatu. "Žádáme občany, kteří mohou identifikovat osobu zachycenou na fotografiích, aby se obrátili na policisty osobně na obvodní oddělení Radnice, Plzeňská 55, 338 28 Radnice, telefonicky na čísle 974 335 701 nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158. Případným svědkům policisté předem za jejich pomoc děkují,“ uzavírá Hana Kroftová.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24