QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj vybral domek ve Štěnovicích! Podezřelého zachytila kamera - FOTKY

13.08.2019 13:57

Policie shání svědky vloupání do domku ve Štěnovicích na jižním Plzeňsku. Podezřelého muže zachytila bezpečností kamera. Poznáte ho? Ozvěte se!

Policisté pátrají aktuálně po zloději, který se v noci z 23. června na 24. června vloupal do zahradního domku ve Štěnovicích. Následně odcházel se slučným lupem.

"Pachatel nejprve překonal oplocení okolo pozemku u rodinného domu v Polní ulici ve Štěnovicích a vnikl na pozemek. Následně z neuzamčeného zahradního domku odcizil aku vrtačku, pilu na keře, elektrickou pilu, vrtačku, pokosovu pilu a nůžky na keře. To mu ale nestačilo, a tak z volně stojícího stolu v přilehlé pergole odcizil zařízení na užívání cigaret. Celkovou škodu majitelé vyčíslili na 38 tisíc korun," říká mluvčí policie Ivana Jelínková.

Bezpečnostní kamera zachytila podezřelého muže. Policie teď shání svědky. "Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pachateli uvedeného činu. Žádají svědky, kteří by k případu mohli sdělit jakékoli informace směřující k dopadení pachatele, aby se přihlásili na obvodním oddělení Přeštice, na telefonním čísle 974 326 701, nebo na bezplatnou linku Policie České republiky 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24