ZOO Plzeň zve rodiny s dětmi na svatováclavský program

23.09.2020 11:14

Zoologická a botanická zahrada města Plzně plánuje na státní svátek v pondělí 28. září nabitý program. Soutěžní procházku přes tři světadíly mezi 10. a 17. hodinou.

DSC_4368

Hravý podzim v plzeňské zoo vrcholí na sv. Václava

Každoroční svatováclavský program na státní svátek 28. září v Zoologické a botanické zahradě města Plzně nabídne v pondělí jejím návštěvníkům – zejména rodinám s dětmi – soutěžní procházku přes tři světadíly. Od expozice s africkými a asijskými zvířaty povede k těm evropským a vyvrcholí na vyhlídce nad medvědím výběhem. Ještě před tím se mohou návštěvníci ve výběhu, který  dříve obývali pižmoni, podívat na nová zvířata v zoo – jaky.

Začátek soutěžní vědomostní a dovednostní stezky bude poblíž hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi. Absolvovat ji bude možné mezi 10. a 17. hod. Úspěšní soutěžící se mohou těšit na zajímavé ceny.

Programový blok nazvaný Hravý podzim pokračuje v sobotu 3. října v rámci mezinárodního dne ochrany zvířat od 13 do 17 hod. Zvířecí sobotou před Tropickým pavilonem. Ve 14,30 hod. se stane jejím vrcholem tradiční sraz plyšových zvířátek o ceny.

Foto:Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24