QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

První vítězství Viktorky na rakouském soustředění! Turky přehrála 1:0

15.07.2016 20:17     15.07.2016 21:15

Fotbalisté Viktorie Plzeň Basaksehir turecký tým Istanbul  po většinu zápasu přehrávali. Vítězný gól, ale Krmenčík zařídil až před koncem utkání. 

turci_nahled_fotka

V první půli byli Západočeši jasně lepší. Gól mohl padnout už z prvního útoku, kdy se Limberský dostal k velkému vápnu a tvrdě odtud vypálil. Jeho střelu ale zlikvidoval brankář soupeře. Další šance pak měli Hrošovský, Kovařík a Bakoš. Během první části se ale diváci ve Westenorfu branky nedočkali.

Druhý poločas začal lépe Basaksehir, kdy Batdal těsně minul Kozáčikovu branku. Plzeň ale postupně přebírala režii zápasu a v 86. minutě se zaslouženě dostala do vedení. Po hrubé chybě tureckého obránce potvrdil svou formu Krmenčík. "Přišel jsem, viděl, dal jsem góla. a zvítězili jsme. Pravý bek to chtěl dávat domů, počkal jsem si na to a šel jsem sám na bránu,“ řekl vzápětí po duelu Krmenčík, kterého kouč Pivarník poslal na hřiště na posledních 20 minut. "Cítím se určitě lépe, než když jsme měli tu zátěž, která byla. Už to trochu opadlo, nohy jsou takové lehčí a je to lepší,“ dodal  útočník.

V úterý 19. července ještě západočeský tým čeká v Rakousku přátelský zápas s Lokomotivem Moskva.

FOTO: www.fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24