QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Honma Pilsen Golf Masters je za dveřmi! Golfistky přijal hejtman

06.08.2013 14:53

Nejvyšší evropská profeisonální golfová soutěž žen Ladies European Tour už se zabydluje v regionu. Turnaj Honma Pilsen Golf Masters se odehraje od 9.srpna na Dýšině. Už v úterý hejtman přijal špičkové evropské hráčky.

čepice s podpisy
čepice s podpisyKubecova_Kuzelohova_CaudalLee-Anne Pace

Areál Golf Parku Plzeň na Dýšině už patří špičkovým hráčkám golfu. Zatímco turnaj Honma Pilsen Golf Masterst odstartuje až v pátek, už v těchto dnech jsou na programu cvičná kola a na hráčky čeká také řada oficialit. První proběhla přímo na Krajském úřadě Plzeňského kraje, kde hráčky přijal hejtman a zástupci vedení kraje.

Prestižní turnaj série Ladies European Tour se v rámci naší republikz koná teprve potřetí a vůbec poprvé se turnaj odehraje v areálu Golf Parku Plyeň na Dýšině. O jasné exkluzivitě turnaje svědčí i fakt, že jako první se hráčky přijely seznámit přímo s hejtmanem kraje. A došlo samozřejmě na autogramy a také na přátelské posezení.

"Australanky Stacey Keating a Kristie Smith, Lee-Anne Pace z Jihoafrické republiky, Line Vedel z Dánska, Francouzky Anne-Lise Caudal a Marion Ricordeau, Louise Larsson ze Švédska, Maha Haddioui z Maroka a Češky Eva Koželuhová a Adriana Kubecová, ty všechny navštívily dnes dopoledne Krajský úřad Plzeňského kraje. Doprovodil je Davide Lantos, turnajový ředitel Ladies European Tour a Honma Pilsen Golf Masters 2013, a Petr Šikoš, spolumajitel hřiště Golf Park Plzeň," vyjmenovala delegaci na úřadě mluvčí Plzeňského kraje Šárka Stará.

„Jsme rádi, že jsme mohli přispět k tomu, aby se tento turnaj konal v Plzeňském kraji. Přeji vám všem, aby se vám tady líbilo a samozřejmě hodně štěstí při soutěži,“ řekl hejtman Milan Chovanec během slavnostního setkání s golfistkami.

Hejtman a členové rady předali golfistkám pamětní plakety a kytice. Hráčky naopak zase věnovaly hejtmanovi kšiltovku s podpisy a podepsaly se i do pamětní knihy Plzeňského kraje.

Teď už se budou hráčky soustředit především na začátek třídenního turnaje. Poslední, ale velmi významnou oficialitou bude středeční oficiální zahájení Honma Pilsen Golf Masters, které porběhne 7.srpna večer v Plzeňském Prazdroji.

FOTO: KÚPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24