Indiání zvítězili v západočeském derby, rozhodovalo se v prodloužení

04.11.2022 21:01

V pátek 4. listopadu byl na programu zápas Karlových Varů s Plzní. Zápas skončil 4:5 po prodloužení.

karlovy vary plzen

Už v první třetině přišly šance na obou stranách, nakonec ale fanoušci viděli branku až ve druhé třetině.

Skore zápasu otevřeli hosté. Varům ale stačily na vyrovnání necelé tři minuty. Do konce druhé třetiny pak už domácí hokejisté vedli 2:1.

Ve 45. minutě zápasu už to bylo 3:1 a domácí fanoušci už pomýšleli na výhru. Jenomže Plzeň neřekla poslední slovo a nakonec ve třetí třetině překonala karlovarského brankáře celkem třiktát. Až v těsném závěru posledního dějství Vary vyrovnaly a poslaly zápas do prodloužení.

Na začátku prodloužení kralovali oba brankáři. Plzeň pak stejně jako v zápase s Vítkovicem i odvolalala brankáře. Dominik Pavlát zamířil na střídačku a Škoda to zkusila ve hře čtyři na tři. Karlovy Vary dvakrát minuly branku, což se jim zřejmě stalo osduným, Plzeň pak tři vteřiny před koncem přidala pátou branku. O bonusovém druhém bodu rozhodoval Tomáš Mertl. Plzeň zvítězila v Karlových Varech po více než třech letech.

 

HC Energie Karlovy Vary - HC Škoda Plzeň 4:5p (0:0, 2:1, 2:3 - 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Koblasa (O. Beránek, Mikyska), 26. Jiskra (Redlich, Kohout), 46. Jiskra (Redlich, Kohout), 60. Koblasa (Havlín, Gríger) – 22. Zámorský (Hrabík), 49. Blomstrand (Malát, Holešinský), 50. Zámorský (Rekonen, Kodýtek), 55. Holešinský (Zámorský), 65. Mertl (Blomstrand, Holešinský).

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24