QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 14:31

Dopravní nehoda v Libušínské ulici v Plzni

Na místě zasahují všechny záchranné složky. Z  místa jsou hlášeny 4 zraněné osoby.

Pozor na falešné prodejce lístků na olympiádu!

10.07.2012 10:52

Pozor při nákupu vstupenek letní olympiádu v Londýně přes internet! Policisté Europolu už zaznamenali několik serverů, které slibují prodej lístků a okrádají sportovní fanoušky!

LOH London 2012

Chystáte se na Letní olympijské hry v Londýně? Tak pozor při nákupu vstupenek přes internet, policisté Europolu už zaznamenali několik serverů, které slibují prodej lístků a okrádají sportovní fanoušky!

"Policie ČR obdržela cestou Europolu varovnou zprávu ohledně podvodných internetových stránek nabízejících prodej vstupenek na letní olympijské a paralympijské hry v Londýně 2012," uvedla mluvčí Policejního prezidia Dagmar Bednarčíková.

Pozor si dejte na tyto internetové stránky!

www.euroteam.net, www.tixnet.com, www.olympicticket.info, www.euroteam.info, www.euroteamtickets.com, www.2012tickets.org, www.londonsummergames.net, www.londonsummergames.org, www.euroteam.travel, www.worldticketservice.net.

Britští policisté rovněž upozorňují na stránky: www.2012-londonsummergames.org a www.2012-londonsummergames.com. "Žádají, aby je případní poškození kontaktovali na e-mailové adrese podiumenquiries@met.police.uk. Zatím bylo identifikováno přes 50 obětí těchto dvou webových stránek," poznamenala Bednarčíková.

Varování bylo vydáno i ohledně následujících internetových stránek: www.eurosportstickets.com (podvodné stránky), www.jetsetsport.info (podvodné stránky), www.globalticketmarket.com, www.globalticketmarket.ru, www.sportticketexchange.com (autorizované internetové stránky, o kterých jsou britští policisté přesvědčeni, že mohou být podvodné), www.shortlettingslondon.co.uk a www.cityoflondonlettings.co.uk (stránky, o kterých jsou britští policisté přesvědčeni, že nabízejí ubytování, které neexistuje – policie vyžádala pozastavení těchto stránek).

Lístky kupujte jen na oficiálních stránkách olympiády!

"Pokud jste si objednali vstupenky přes výše uvedené stránky, k zaslání vstupenek pravděpodobně nedojde," konstatovala Bednarčíková s tím, že jediná cesta, jak koupit bezpečně vstupenky na LOH v Londýně je přes oficiální internetové stránky: www.london2012.com.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24