QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Turnaj v Plzni pomůže dětem s autismem! Vystoupí kapela Portless

03.09.2018 11:53

Nové hřiště u Home Monitoring Arény bude hostit charitativní turnaj pro sdružení ProCit, který pořádá společnost High Security. Zahraje kapela Portless, někdejší Support Lesbiens!

image1

Nové multifunkční hřiště za Home Monitoring Arénou v Plzni se 8. září stane dějištěm velkých nohejbalových klání. Společnost High Security chystá další ročník charitativního turnaje pro občanské sdružení ProCit.

V uplynulých letech se turnaj vždy odehrál ve fotbalovém stylu, v letošním roce došlo ke změně a jednotlivé týmy mezi sebou svedou mače v nohejbalu.

Organizátoři se navíc pro nový ročník rozhodli nabídnout návštěvníkům ještě bohatší doprovodný program, než v uplynulých letech. „Letos jsme se více soustředili na doprovodný program, který bude opravdu pestrý. Je připravený pro širokou veřejnost. Na své si přijdou vyznavači dobré hudby, fanoušci plzeňských hokejistů, fotbalistů, ale i děti bez rozdílu věku,“ říká jednatel bezpečnostní agentury High Security Martin Kotýk. Velkým lákadlem bude koncert skupiny Portless feat. Henry D, někdejších Support Lesbiens.

Turnaj tradičně podporují známé sportovní osobnosti. Chybět nebudou ani letos. „V loňském roce jsme vyřadili jeden z našich dresů s číslem 8, který nám podepsal Antonín Panenka. S tímto číslem hrál právě on. I letos nebude nouze o zajímavá setkání se sportovci zvučných jmen,“ potvrdil Martin Kotýk.

Turnaje se zúčastní týmy IPPE, CineStar, Spolek 28, Boelhoff, Kooperativa, Monteferro, TJ Košutka 1921 Plzeň a samozřejmě High Security.

Výtěžek půjde výhradně pro účely občanského sdružení ProCit,z.s., které podporuje rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra na území Plzeňského kraje. Je registrovaným poskytovatelem sociálně aktivizačních služeb. Jako akreditovaná organizace pořádá pro pedagogy a pedagogické pracovníky kurzy, semináře a besedy.

Program :

9:00 - Start nohejbalového turnaje, 1. utkání

9:15 - 10:00 Moderátor - Představení partnerů

10:00 - Autogramiada legend HC Plzeň

11:30 - 12:30 vystoupení kapely Portless feat. Henry D

13:00 - 13:15 Dražba dresů HC Škoda Plzeň podepsané hráči

13:35 - 14:20 vystoupení kapely Five Sins

14:30 - 14:40 DANCE COMPANY TWIN

15:00 - 15:10 DANCE COMPANY TWIN

15:15 - vyhlášení vítězů charitativního nohejbalového turnaje ProCit

Závěr programu - DS Models - modní přehlídka účastnic Modeling Campu, vystoupení mini mažoretek z KOLOSEUM DANCE TEAM

Vstupné:

Jednotné 100,-

Děti do 12 let zdarma

Držitelé průkazu ZTP, ZTP/P + jejich doprovod

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24