QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tvrdé boje i velká show! Souboj Titánů Exclusive ovládl Lokomotivu - FOTKY

16.04.2016 8:01

Souboj Titánů Exclusive lákal na velká jména i výkony. Lokomotiva se tak stala centrem fandů bojových sportů. Jak dopadl Michal Dvořák? Kraloval ringu Jiří Žák? Čtěte podrobnosti.

FOTO Hynek Sladký - 278

Sportovní hala města Plzně na Slovanech má za sebou další Souboj Titánů. I tentokrát nalákalo jarní klání "Exclusive" do haly Lokomotiva davy fanoušků bojových sportů. A bylo na co se těšit. Organizátoři zvali zejména na velké souboje mezi českými legendami ringu a chorvatskými ostrými hochy. 

Brány haly na Slovanech se otevřely už podvečer, hlavní program odstartoval úderem 19. hodiny. Nejspíš největší pozornost fanoušků byla namířena opět k závěru galavečera. Nicméně poměrně hodně sledovaný byl také souboj plzeňského radního a bývalého hokejisty Michala Dvořáka, který se v ringu postavil proti Stevenu Krtovi z CHB Gym Brno. Úspěšnější byl tentokrát soupeř plzeňského bijce. 

Vítězně nicméně odcházeli z "bojového pole" juedny z největších českých hvězd večera, a sice Jan Tůma a Jiří Žák. Jan Iron Tůma pokořil chorvatského Petara Jamana v sedmém kole, Jiří Žák pak K.O. skolil dalšího z chorvatských bojovníků, kiterým byl Teo Radnic. 

Milovníci tvrdých úderů si opět přišli na své a v budoucnu se nejspíš dočkají ještě větších jmen a pompéznější show. Organizátoři už před jarním Soubojem Titánů Exclusive přišli s tím, že v budoucnu se celý podnik v mnohém rozroste. Plány dokonce mluví o tom, že by galavečer mohly přenášet i vybrané zahraniční televize například do Ruska nebo Holandska. Tato spolupráce by měla následně do českých bojových končin přilákat i novou "krev" ze zahraničí.

Výsledky "Souboj Titánů Exclusive" :

Box - 69 kg: Jakub Korbel (BC STar Plzeň) - Miloš Bartl (Kladno)

Muaithay - 71 kg: Josef Talafous (Gladiators gym) -  Magnus Andersson (Sweden)

K1 - 86 kg: Michal Dvořka Dvořák (HC Plzeň) - Steven Krt (CHB Gym Brno)

K1 - 96 kg: Luboš Raušer (HGP) - Alija Tucak (Bosna a Hercegovina)

Box - 95 kg: Pavel Šour - Jakub Dittrich

Muaithay - 52 kg: Alexandra Jursová (Aplik MT Praha) - Therese Gunnarsson (Sweden)

K1 - 86 kg: Jan Iron Tůma (HGP) - Petar Jaman (Croatia)

K1 - 75 kg: Jiří George Štádler (Titán KLub Plzeň) - Karel Nečesánek (Spejbl gym Praha)

Muaythai - 86 kg: Jiří ŽáK (HGP) - Teo Radnica (Croatia)

FOTO: Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24