Opilý cizinec s téměř 2 promile boural u Líní, zranil další tři lidi

15.05.2016 19:45     15.05.2016 20:01

Ani neděle večer není na silnicích v regionu klidná. U Líní havarovala celkem 3 auta. Za celou nehodou stojí ale opilý cizinec, který vjel do protisměru a naboural další dvě auta.
 

FOTO_Pavel Němeček (4)

Nehoda se stala v neděli 15. května v podvečer krátce před půl sedmou na hlavním tahu z Plzně na Domažlice u obce Líně. Viníkem je opilý cizinec, kterému policisté naměřili téměř dvě promile.

"Muž jedoucí v osobním autě najel na krajinici, následně do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem a dále naboural ještě jeden automobil," upřesnila QAPu mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že policisté jsou stále na místě a nehoda se odstraňuje. Sám opilý řidič odmítl ošetření a zřejmě vyvázl bez zranění. Zranil ale další tři lidi.

O víkendu měli policisté na silnicích v regionu hodně práce. Zraněné si vyžádala sobotní noční nehoda v Plzni u autobusového nádraží (více zde), dále nehoda na Domažlicku u Hostouně, kde byly zraněny i děti (pro další info klikněte zde). 

V neděli srazilo osobní auto v Plzni chodkyni a střet dvou vozidel na Rokycanské třídě si vyžádal celkem 4 zraněné osoby.  Informace o této nehodě zde.

ilustrační foto

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24