Řidiče ohrozilo protijedoucí auto! Vůz totálně zdemoloval - FOTKY

08.10.2015 14:36

Nehodu osobního auta, u které nakonec musela zasahovat i těžká technika, řeší policisté na Domažlicku. Auto narazilo do sloupu, do stromu a skončilo v poli.

FOTO_PČR_(2)
FOTO_PČR_(1)FOTO_PČR_(2)FOTO_PČR_(3)

K nehodě došlo ve středu odpoledne mezi obcemi Zámělíč a Meclov. I když auto skončilo v podstatě totálně zdemolované, řidiči se jako zázrakem nic nestalo. Policie nehodu stále vyšetřuje, protože řidiče mělo údajně ohrozit protijedoucí auto, které jelo téměř středem silnice.

Nehoda se odehrála na silnici druhé třídy u obce Meclov na Domažlicku. "Jednadvacetiletý řidič osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia jedoucí od Zámělíče na Meclov za deště na mokré vozovce při průjezdu ostrou levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, údajně se lekl protijedoucího nezjištěného nákladního vozidla, jež mělo jet částečně středem komunikace, strhl řízení vpravo, vjel na pravou krajnici a dále vpravo mimo komunikaci. Zde narazil do kovového sloupku svislé dopravní značky a následně do listnatého stromu," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Podle policie nedošlo během nehody k vzájemnému střetu aut a naštěstí během dost děsivě vypadající nehodě nedošlo ani ke zranění. K vytažení oktávky z pole ale musela nakonec přijet i těžká technika. Policie přesné příčiny nehody stákle vyšetřuje, každopádně mladý řidič oktávky nebyl pod vlivem alkoholu. Škody jsou ovšem poměrně dost vysoké. "Na vozidle Škoda Octavia vznikla škoda ve výši 130 tisíc korun, na dopravním značení byla škoda vyčíslena na 3 tisíce korun, rovněž tak na stromu," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24