Nehoda v Domažlicích! Vrtulník transportoval dvě děti ve vážném stavu - FOTKY

17.06.2023 16:59     17.06.2023 17:31

Vážná nehoda se stala v sobotu odpoledne v Domažlicích na silnici 193. Zranění utrpělo celkem pět osob.

foto domažlice nehoda
domažlice nehida 9domažlice nehoda 3domažlice nehoda 7foto domažlice nehoda

K dopravní nehodě na Týnské předměstí vyjely všechny složky IZS v sobotu kolem 16. hodiny. V autě cestovalo celkem 5 osob, 1 muž a 4 děti jsou zraněné.

"Záchranáři ošetřili muže ročník 1980, s lehčími zraněními byl transportován do Domažlické nemocnice. Chlapci ročník 2010 a 2012 jsme oba s lehčími zraněními transportovali k dalšímu ošetření také do Domažlické nemocnice. Letecká záchranná služba si převzala chlapce ročník 2013 a ročník 2010, oba se středně těžkým zraněním a při vědomí na akutní příjem FN Lochotín," upřesnila rozsah zranění mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Řidič vyjel mimo silnici a naboural do můstku. "Dnes krátce před 16. hodinou došlo na komunikaci II/193 ve směru od Horšovského Týna na Domažlice k dopravní nehodě, při které z dosud přesně nezjištěných příčin vyjel řidič ročník 1980 vpravo mimo komunikaci, kde havaroval do silničního můstku," uvedl mluvčí policie Ondřej Hodan.

Příčinu nehody vyšetřují policisté, řidič se podrobil dechové zkoušce s negativním výsledkem. "Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Na místě jsou nyní dopravní policisté a výjezdová skupina SKPV Domažlice," potvrdil mluvčí policie Ondřej Hodan.

O dalších víkendových nehodách včetně tragické nedělní nehodě na dálnici D5 píšeme ZDE.

foto: Michal Holý

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT