Začátek týdne bude s teplotami nad nulou a občasným sněžením

25.01.2015 21:59

Začátek pracovního týdne výrazné sněžení nepřinese. Teploty by se měly pohybovat od nuly do tří stupňů Celsia, sněžit by mělo jen občas. V nižších polohách půjde o srážky smíšené.

cestou z Černého jezera10_3 (3)

Začátek pracovního týdne bude ve znamení teplot těsně nad nulou s občasným sněžením či srážkami smíšenými.

V pondělí 26. ledna má být oblačno, přechodně až polojasno. Denní teploty se budou pohybovat od nuly do 3 stupňů Celsia. Večer by měla přibývat oblačnost a mělo by začít mírně sněžit. Na horách se teploty budou pohybovat od -4 až -1 °C.

Meteorologové varují řidiče před tvorbou náledí, a to hlavně v pondělí večer a v noci. "Večer a v noci v místech se srážkami v nižších a středních polohách ojediněle náledí," uvádí Český hydrometeorologický ústav. 

V úterý 27. ledna má být zataženo se sněhovými přeháňkami. V polohách pod 400 m budou srážky s deštěm. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 0 až +3 °C.

Ve středu 28. ledna bude podle předpovědi oblačno až zataženo, místy by mohlo slabě sněžit, v nížinách se bude jednat o srážky smíšené. Večer na západě by měly být srážky četnější. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 0 do +3 °C.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24