QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FN Plzeň bude nadělovat dětským pacientům. Staňte se Ježíškem i vy!

07.12.2022 12:21

Vánoce jsou za rohem a všechny děti se těší na to, co jim Ježíšek letos nadělí pod stromeček. Mnoho dětí ale stráví svátky v nemocnici. FN Plzeň i letos zpříjemní čas v nemocnici svým pacientům.

strom2

Projekt Vánoční strom splněných přání FN Plzeň funguje již několik let a za dobu své existence potěšil celou řadu pacientů. Každý rok široká veřejnost pomáhá Ježíškovi a naděluje v nemocnici dárky nejen dětem, ale i seniorům. „Pomozte nám i letos zpříjemnit nejkrásnější svátky v roce dětem, které zaskočila dlouhodobá nemoc. Nezapomínejme ani na seniory, kteří jsou hospitalizovaní v naší nemocnici,“ říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

"V našem fakultním Vánočním stromu splněných přání máme pacienty Dětského hematologicko-onkologického oddělení s jejich konkrétními přáními. V dalších ozdobách jsou oddělení, kde se léčí malé děti nebo senioři," popsala vánoční stromek mluvčí nemocnice.

Chcete se stát fakultním Ježíškem i vy? Postup je jednoduchý. Na Vánočním stromu splněných přání si vyberte ozdobu, po rozkliknuti v ní naleznete přání pacientů. Vyberte si, komu chcete udělat radost, vyplňte osobní údaje a do 7 dnů předejte dárek FN Plzeň. Detailní informace a stromeček přání naleznete zde.

„Předem moc děkujeme všem lidem s dobrým srdcem, kteří udělají krásnější Vánoce našim pacientům,“ řekla za FN Plzeň Gabriela Levorová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24