QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž napadl bývalou přítelkyni paralyzérem. Držel ji v autě a opětovně ji ubližoval

13.03.2023 13:08

Obviněný muž ve čtvrtek 9. března 2023 v ranních hodinách fyzicky napadl svoji bývalou přítelkyni. K napadení došlo v Plzni v Rodinné ulici před areálem základní školy.

paralyzér_0323_PČR1

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 56letého muže, kterého obvinil ze spáchání trestného činu loupeže a trestného činu výtržnictví.

„Pachatel seděl s poškozenou v jejím vozidle, kde jí nejprve opakovaně přikládal elektrický paralyzér na bundu do oblasti břicha. 47letá žena se snažila z auta vystoupit. Muž ji ovšem stále držel a tahal ji za vlasy zpět do vozidla. Po chvíli se jí podařilo utéct před budovu školy. Agresor ženu dohnal a opět ji napadl paralyzérem. Následně jí z ruky vytrhl mobilní telefon a z místa utekl,“ popsala hrůzný čin Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Muže zadrželi svědci události, kteří ihned kontaktovali policii. Policisté muže umístili do policejní cely. „Policejní komisař 56letého muže obvinil ze spáchání trestného činu výtržnictví a trestného činu loupeže. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let odnětí svobody,“ dodala mluvčí.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24