QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nejkvalitnější doplňky stravy koupíte v PT SERVIS

14.05.2021 10:00     18.05.2021 10:00

Společnost Pavel Trampota PT SERVIS se zabývá sportovní i zdravou výživou pro každého. Ať už jste vrcholoví sportovci, nebo se chcete jen udržet v kondici, nezapomínejte na kvalitní doplňky stravy.

CG0A1648

Fitness centra se pomalu otevírají, léto se neúprosně blíží. Je načase se začít hýbat, a shodit ještě nějaké to kilo. Kromě samotného sportování by lidé měli myslet i na kvalitní stravu a výživové doplňky.

"Lidé, kteří pravidelně cvičí, by měli začít myslet na to, že když mají výdej, musí mít i kvalitní příjem. Právě od toho je tu náš tým, který sportovcům rád poradí, jaké doplňky stravy jsou pro ně vhodné," říká majitel PT SERVIS Pavel Trampota.

Sportovní výživa rozhodně není chemie! 

"Sportovní výživa není chemie. Samozřejmě výživou není možné nahrazovat jídlo, jde pouze o doplněk ke stravě," upozorňuje Pavel Trampota. "Vždy je dobré zachovat kvalitní stravu a doplnit ji nějakým doplňkem. Pouze stravou často není možné přijmout požadovaný počet makroživin. Když si ale dám například jeden proteinový nápoj, tak tělu dopřeju snadno potřebný příjem bílkovin a nezatěžuji ho dalším příjmem sacharidů a tuků, které bych získal například ze steaku," vysvětluje Pavel Trampota.

Sportovci mohou svoji aktivitu podpořit doplňky stravy, jako jsou například spalovače, proteinové a dietní koktejly nebo kvalitní proteinové tyčinky.

Například pro rodinný výlet, můžete použít stejné energetické tyčinky, jako pro vrcholový sportovní výkon. 

Energetické tyčinky Oat King, které firma dováží na český trh jsou vyrobené z ovesných vloček s maximálním důrazem na kvalitu. Jsou vhodné i pro děti. "Dělají se s polevou i bez polevy v 16 různých příchutí. Každoročně jsou v Německu ohodnoceni zlatou plaketou TOP potraviny.  Chutně doplní využitelnou energii a jsou vhodné i pro vegetariány a vegany," říká majitel PT SERVISU. Jde o čistou energii bez nějakých přísad navíc. Jsou vhodné na jakýkoli sport i jako vydatná svačina na výlety. 

ABC_7399

Proteinové nápoje - jsou výborným parťákem po tréninku. "Při tréninku totiž dochází k zatěžování svalů a k jejich ničení. Naopak sval roste právě po této zátěži při regeneraci a k tomu jsou potřeba živiny. Proto se protein doporučuje vzít zhruba 30-60 minut po tréninku," říká Pavel Trampota. Proteinové nápoje jsou vhodné pro ženy i pro muže a to i jako kvalitní náhrada svačiny, například v dietách. Bílkoviny totiž udržují kvalitní svalovou hmotu, ale neukládají se do tukových zásob, a to je důležité, zejména pro ženy. U proteinů je důležité si hlídat procento bílkovin a zdroj ze kterého je bílkovina tvořená. "Kvalitně zpracovaná syrovátková bílkovina je nejlepší. V PT SERVIS máme i jednu specialitu, kterou dovážíme jako jediní v České republice. Jedná se o protein z kozí syrovátky," doplňuje informace Pavel Trampota.

ABC_7397

Dietní nápoje - jak již název vypovídá jsou skvělým pomocníkem do diety. Narozdíl od proteinových nápojů obsahují více sacharidů. Ideální jsou místo snídaně nebo dopolední svačiny.

ABC_7398

V PT SERVIS neprodávají ale jen sportovní výživu

Kromě výživy pro sportovce v PT SERVIS naleznete i doplňky pro lidi, kteří nepatří mezi fitness fanatiky. "Děláme i kloubní výživy, vitamíny pro seniory, bylinkové přípravky, čaje, zabýváme se i přírodní medicínou. Zkrátka náš sortiment je vhodný pro všechny věkové kategorie," říká Pavel Trampota. 

A ještě jednu věc v PT SERVIS doporučujeme, jsou to nejrůznější pochutiny. Mezi ně se řadí například velmi populární arašídová másla s různým doplněním a v různých příchutích. Mezi velmi žádané dobroty patří všemi milovaná čokoláda. Čokolády v PT SERVIS jsou ale 100% kakaové a obsahují bílkoviny. Pokud patříte mezi milovníky sladkého, jsou pro vás tou správnou volbou.

 

Foto: Pavel Trampota PT SERVIS

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24