QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilý mladík spadl do plzeňské kašny a natrhnul si ucho

21.10.2022 13:01

Strážníci Městské policie Plzeň projížděli kolem OC Plaza, když spatřili muže, který bezvládně ležel v kašně. Hlídka okamžitě vyrazila muži na pomoc.

DSC04888

„Ve čtvrtek večer projížděli strážníci obvodní služebny Městské policie Plzeň- Střed Pobřežní ulicí a u OC Plaza v ochozu kašny spatřili bezvládně ležícího muže. Zastavili vozidlo a spěchali zjistit, co se muži stalo, zda je při vědomí a není zraněn,“ informovala mluvčí policie Jana Pužmanová.

Hlídka, která z kašny bezvládné tělo vytáhla, zjistila, že se jedná opilého mladíka, který nevěděl, jak se do kašny vlastně dostal. „Strážníci museli muže dostat z kašny a posadit jej. Kvůli silné opilosti se nebyl schopen k události vyjádřit,“ uvedla Jana Pužmanová s tím, že 20letý muž při dechové zkoušce nadýchal 2,68 promile.

Při pádu do kašny se mladík zranil. „Rozsah jeho poranění byl takový, že bylo nutné na místo přivolat zdravotnickou záchrannou službu. Strážníci muži poskytli předlékařskou pomoc. Velkou tržnou krvácející ránu na uchu mu prvotně ošetřili. Muž byl sanitním vozem převezen do nemocničního zařízení,“ doplnila mluvčí policie.

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24