QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky nehody, při které byl na Tachovsku sražen neznámý chodec

13.01.2023 8:39

U rybníku Regent, nedaleko Chodové Plané na Tachovsku, srazilo vozidlo ve večerních hodinách muže. Ten po nehodě odmítl ošetření a z místa nehody odjel. Polici nyní hledá svědky události.

IMG_1879

Policie hledá svědky dopravní nehody, která se stala ve středu 11. ledna okolo 22:30 hodin na silnici č. II/230. „Řidič vozidla jel VW Touran ve směru od obce Chodová Planá k obci Mariánské Lázně. Na rovném a přímém úseku u rybníku Regent byl oslněn dálkovými světly nezjištěného vozidla, které stálo u okraje vozovky v opačném směru jízdy. Při projíždění kolem tohoto stojícího automobilu došlo ke střetu pravého zpětného zrcátka vozidla VW Touran s neznámým mužem, který se nacházel u pravého okraje komunikace,“ popsala Iva Vršecká, mluvčí policie.

Sražený muž odmítl lékařskou pomoc a odjel. „Řidič vozidla VW Touran na místě zastavil a zjišťoval jeho zdravotní stav. Muž uvedl, že se nic nestalo, nastoupil do terénního vozidla tmavé barvy a společně s neznámou ženou odjel směrem na Chodovou Planou,“ uvedla mluvčí policie.

V souvislosti s tím dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené nehody, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24