Příběh jako z detektivního seriálu. 38letý muž zažil v sauně horké chvilky

11.01.2023 10:25

Krásné chvilky v sauně se pro osmatřicetiletého muže změnily v celkem dramatické. Žena pozvala muže do sauny, odlákala jeho pozornost a přivolala své dva kumpány na pomoc.

sauna_Pixabay

„Žena se na sociálních sítích domluvila s osmatřicetiletým mužem, že spolu prožijí intimní chvíle v privátní sauně v Plzni. Tam si v úterý 3. ledna 2023 ve čtyři hodiny ráno sjednali skutečně schůzku. Žena však měla jiný úmysl, dopředu naplánovala se dvěma dalšími muži fyzické napadení a krádež osobních věcí jejího společníka,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie.

32letá žena měla vše do puntíku vymyšlené. „V sauně muže rozptylovala a v nestřežený okamžik poslala zprávu svým komplicům, aby k sauně přišli. Poškozeného, zcela neošaceného, poslala otevřít dveře a v tom okamžiku do pokoje vtrhl muž s tonfou a začal ho fyzicky napadat. Když se poškozený začal bránit, přispěchal na pomoc druhý komplic,“ popsala sled událostí mluvčí policie s tím, že žena mezitím sebrala peníze, peněženku, mobil, parfém a oblečení poškozeného a z bytu se všichni dali na útěk.

Poškozený se je snažil dohonit, i přesto, že byl stále zcela bez oděvu. Tuto honičku oznámili náhodní svědci na tísňovou linku policie. Po příjezdu na místo zadrželi čtyřiatřicetiletého muže a začali pátrat po dalších dvou osobách, které vypátrali a umístili do policejní cely," dodala Dagmar Brožová.

Státnímu zástupci kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněných do vazby. Jednalo se o ženu ve věku 32 let a dva muže ve věku 32 let a 34 let. Soud návrh státního zástupce akceptoval, ženu a staršího z mužů poslal do vazby. Mladší obviněný byl rovnou dodán do výkonu trestu odnětí svobody pro dřívější majetkovou trestnou činnost.

Foto ilustrační Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT