Strážníci nalezli muže, který na Doubravce založil černou skládku

10.10.2022 11:40

Plzeňští strážníci dopadli muže, který odložil v Plzni na Doubravce nábytek ke kontejnerům na komunální odpad. 64letý muž dostal pokutu a staré křeslo musí odvézt tam, kam patří. Tedy do sběrného dvora.

odhodil nábytek_Doubravka_mpp

Nábytek k popelnicím nepatří. Na to zapomíná mnoho obyvatel Plzně. Tentokrát se vyhození starého nábytku do komunálního odpadu nevyplatilo 64letému muži na Doubravce. „Strážníkům v Plzni na Doubravce se na konci uplynulého pracovního týdne podařilo vyřešit případ založení černé skládky v Polední ulici. Kdosi vedle kontejnerů na komunální odpad odložil staré použité křeslo, ale pozapomněl, že jsou poblíž kamery městského kamerového systému. Vyhodnocením zpětných záznamů a využitím místní a osobní znalosti se podařilo ustanovit konkrétní osobu, která se takto nedovoleným způsobem kusu nábytku zbavila,“ informovala mluvčí Městské policie Plzeň, Jana Pužmanová.

„Přestupkové jednání bylo s 64letým mužem vyřešeno uložením pokuty příkazem na místě. Staré křeslo muž odstranil s tím, že jej odveze do sběrného dvora,“ dodala Jana Pužmanová, mluvčí policie.

Připomínáme, že nepotřebný nábytek patří do sběrného dvora. Ty jsou na území Plzně čtyři - Doubravka ulice Jateční, Lochotín ulice Úněšovská, Slovany Na Bořích a na Borech v ulici Edvarda Beneše.

Otevírací doba:

Pondělí až neděle (státní svátky zavřeno)

v letním období (duben-říjen)

9:00-12:00 a 13:00-18:00

v zimním období (listopad-březen)

9:00-12:00 a 13:00-16:00

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24