V Černé ovci chystají pro Vaše děti léto plné zážitků

08.02.2023 18:08

Pokud již plánujete dovolenou a program na léto a přáli byste si umožnit dětem prázdniny plné dobrodružství, jsou tyto řádky určené přímo Vám!

statek 4

Na statku v Černé ovci probíhají přípravy na již šestý ročník příměstských táborů. Letošní týdny budou zaměřené dvojím způsobem - tábory farmářské a indiánské. "Indiánský tábor je zaměřen pro pořádné dobrodruhy, kteří mají rádi pobyt v přírodě, indiánské tradice a pohyb," říká majitel statku Svatopluk Čech.

Děti čeká opravdové indiánské dobrodružství. "Celým týdnem nás bude provázet příběh ztraceného indiánského náčelníka Unakasa, kterého se budeme snažit najít a vysvobodit. Děti čekají týmové a iniciační hry, tvořivé, hudební i edukativní aktivity a hlavně pořádná zábava po „indiánsku“, např. svolávání deště hromovou holí, vlastní týpí, barvení přírodním materiálem a mnoho dalšího," uvádí dále majitel statku.

Farmářský tábor je určen pro milovníky zvířat. "Děti si prakticky vyzkouší, jak se žije na statku, zjistí vše potřebné o farmaření a péči o zvířata a dozví se např. jak se vyrábí domácí sýry. Budeme také kreativně tvořit a věnovat se angličtině," dodal Čech.

Více informací: www.cernaovce.cz

foto: Černá ovce ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT