V Plzni na Vinicích už září vánoční strom, rozsvícení doplnila ohňová show - FOTKY

06.12.2022 21:01

V úterý 6. prosince se rozzářil vánoční strom v Plzni na Vinicích. Slavnostní rozsvícení organizoval Městský obvod Plzeň 1.

Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (41)
Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (41)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (1)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (2)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (3)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (4)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (6)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (5)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (8)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (7)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (9)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (10)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (11)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (12)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (14)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (13)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (15)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (16)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (17)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (18)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (19)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (20)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (21)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (23)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (22)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (25)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (24)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (26)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (27)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (28)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (29)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (30)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (31)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (32)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (34)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (33)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (35)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (36)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (37)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (38)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (39)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (40)Rozsvíceni stromu na Vinicích foto QAP (42)

Svařák, vánoční písničky, slavnostní rozsvícení vánočního stromu a na závěr ohňová show, která vzbudila zasoužený aplaus. Tak vypadalo rozsvícení vánočního stromu v Plzni na Vinicích.

"Jsem ráda, že je vás tady tolik. Po včerejším Mikuláši jsem si myslela, že tu bude málo dětí, ale asi jste byly, děti, hodné," pozdravila na začátku akce všechny starostka obvodu Ivana Bubeníčková. Ta dorazila na louku za vinickou základní školou s ostatními zástupci vedení MO Plzeň 1.

Slavnostnímu rozsvícení vánočního stromu předcházelo pěvecké vystoupení sboru Jéčko z Roudné. Po něm už přítomné děti společně se starostkou obvodu odpočítaly rozsvícení stromu. 

Na závěr si ještě lidé užili ohňovou show, chrliči ohňů byli velkým zážitkem. "Byli super, nejlepší bylo to točení s hořící kostkou, to bych chtěl taky umět," svěřil se QAPu osmiletý Jakub z Vinic, který se přišel na rozsvícení podívat s bratrem a rodiči.

Touto akcí ještě adventní setkávání na plzeňské Jedničce nekončí.  "Chtěla bych všechny pozvat i na Roudnou, na adventní koncert orchestru Ambito, který se uskuteční ve čtvrtek 8. prosince v kostele Všech svatých," dodala starostka Ivana Bubeníčková.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24