Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V sadech Pětatřicátníků nepůjdou semafory. Připomeňte si, co znamenají jednotlivé pokyny policistů!

17.08.2023 8:19

Od pátku 18. srpna nejpozději do následujícího pátku 25. srpna bude vypnuty semafory na křižovatce sady Pětatřicátníků – Solní. Křižovatka bude řízena policisty, připomeňte si, co jednotlivé pokyny znamenají.

ViewImage (1)
pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (5)pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (1)pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (2)pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (3)pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (4)pokyny řízení dopravy policie_0823_naucseridit (6)

Světelné signalizační zařízení na křižovatce v sadech Pětatřicátníků bude na několik dní mimo provoz. Z důvodu plynulosti a bezpečnosti v dopravě přeberou do svých rukou řízení křižovatky policisté. Jak se zachovat a vyřešit křižovatku řízenou policistou?

Nepanikařit, radí policisté. Zachovat klid a bedlivě sledovat a řídit se pokyny regulujícího policisty, ale i věnovat pozornost ostatním účastníkům silničního provozu.

„Pokud si nezapamatujete jednoduchá pravidla, pak raději zastavte nebo stůjte. Policista vám dá dostatečně najevo, kdy a kam můžete pokračovat v jízdě. Nepodceňujte naše rady, protože při porušení pokynu „Stůj!“ při řízení provozu, vám hrozí stejný postih, jako při jízdě na červenou. Neohrožujte svůj život a už vůbec život a zdraví ostatních účastníků silničního provozu,“ uvádí Policie České republiky.

Připomeňte si základní pokyny policistů, naleznete je ve FOTOGALERII.

Foto naucseridit.cz, ilustrační PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte